UCUZ TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ


Tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri olan kapalı tesettür elbise modelleri bu yıl da her renkte ve her tarzda vitrinlerde yerini almaktadır. Kapalı tesettür elbise modelleri Şalı ya da başörtüsü ile uyum içerisinde tasarlanan rengarenk elbiseler her zevke hitap edecek şekilde bulunmaktadır. 
Son yıllarda tesettür modasındaki ilerlemeler ve tasarımcıların çalışmaları ile ortaya çok güzel modeller çıkmış ve bu da kıyafet seçiminde zorlanan tesettürlü bayanlar için sevindirici olmuştur. Günümüzde tesettür modasının sürekli kendini yenilemesi ile çok farklı tarzlar ortaya çıkmaktadır. Buradaki önemli husus bayanların elbise seçiminde kendi vücut yapısına ve mevsime uygun elbiseler seçmeye dikkat etmeleridir. 

Tesettür Giyim Elbise siteleri arasında en  çok tercih edilen Modanisa'yı alışveriş için tercih edebilirsiniz ayrıca büyük sezon İNDİRİMİNDEN yararlanabilirsinizAyrıca tüm alışverişlerde Kargo ücreti 3,90 TL ayrıcalığından faydalanabilirsiniz...
MODANİSA AVANTAJLARI
 KAPIDA ÖDEME, Kredi Kartı, Debit Kart ile ödeme seçenekleri

 TAKSİT İMKANI:  alışverişlerde kredi kartına taksit imkanı

 İADE GARANTİSİ: Beğenmediğiniz ürünü 60 gün içerisinde ÜCRETSİZ olarak (karşıdan ödemeli) İADE edebilirsiniz.

 Tüm ürünlerde kargo ücreti 3,90 TL

 Yurtdışı ve Yurtiçi Gönderim


En Şık Kapalı Tesettür Elbise Modelleri 

Rengarenk kumaşlardan yapılan ve ışıl ışıl görünümü ile vitrinleri süsleyen tesettür elbise modellerinde artık pek çok detay kullanılmakta ve farklı stiller oluşturulmaktadır. Hem sade hem de şık olmak isteyen bayanlar için güpür aplik detayla süslenmiş ve etekleri tül ile detaylandırılmış salaş elbiseler hem oldukça romantik ve hem de şık bir duruşa sahip olmaktadır. 
Ayrıca son zamanlarda kemer ile detaylandırılan elbiseler de oldukça yaygın kullanılmaktadır. Mevsime uygun renklerde tesettür elbise modeli seçimine özen gösterilmesi tesettür modasında önemli bir detaydır. Sonbahar aylarında kahve ve hakinin tonlarındaki elbiseler şık bir şal ve kap çok şık durmakta iken yaz ve ilkbahar gibi sıcak aylarda daha açık tonlar tercih edilmelidir. 

 Kapalı Tesettür Elbise Modeli Seçimi İçin Fiziki Özellikler 

 Tesettür elbise alırken bazı önemli noktalara dikkat edilmesi mühimdir. Öncelikle tercih edilecek olan kapalı tesettür elbise modelleri kişinin üzerinde şık durmalı ve aynı zamanda da rahat olmalıdır. Bu nedenle rahat harekete izin vermeyen ya da çok dar elbiselerden kaçınmak gereklidir. Elbise seçiminde vücut yapısı da önemlidir.

 Örneğin kilo sorunu olan bayanların daha zayıf görünmek için kesinlikle fırfırlı ve kabarık eteklerden uzak durması gereklidir. Ayrıca kısa boylu bayanlar bacak boyunu daha uzun gösterebilmek için yüksek bel etekleri olan bir tesettür elbise edebilirler. Bunların yanı sıra tesettür elbise de dikkat edilmesi gereken diğer bir önemli unsurda vücut hatlarının fazlaca belli edilmeden şıklığı yakalayabilmektir.
İyi Alışverişler...






Sizin için seçtiğimiz en uygun 
Alışveriş Sitelerini Listesini yayınlıyoruz
İyi Alışverişler



En çok tercih edilen Giyim alışveriş sitelerinden
COLİNS
Ücretsiz kargo(30 TL üzeri) -  %50 indirim -  uygun fiyatlar
<<Siteye GİT>>




En çok tercih edilen Giyim alışveriş sitelerinden
Ücretsiz kargo(30 TL üzeri) -  %50 indirim -  uygun fiyatlar






Modanisa Önde gelen Online E-Tesettür(kapalı) Giyim
Sitesi (3,90 TL kargo ücreti, ücretsiz iade ve değişim, kapıda ödeme)




En büyük ayakkabı alışveriş sitelerinden
Peşin fiyatına 3 taksit Ücretsiz kargo(150 TL üzeri) -  Mağazada değişim






Geniş ürün seçenekleri ile ÇETİNKAYA

Peşin fiyatına 5 taksit Ücretsiz kargo(150 TL üzeri) -  45 içinde iade ve değişim







Ev dekorasyonu için KOÇTAŞ

Taksit imkanı Ücretsiz kargo(500 TL üzeri) -  Mağazada iade ve değişim






Elektronik devi MediaMarkt


Kapıda Ödeme - Taksit imkanı - Ücretsiz kargo -  Kolay iade ve değişim





Oyuncak adına herşey TOYZZ SHOP

Taksit imkanı - Ücretsiz kargo (90 TL üzeri) - iade ve değişim


İyi Alışverişler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler..