Büyük Beden Gömlek ve Ceketler-Pantolon Etek

Modanisa.comModanisa.comModanisa.com
BaşörtüGiyimDış GiyimBüyük BedenDenizAksesuarİç Giyimİndirimli Ürünler
Modanisa.com
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ MARKA
Modanisa.com
Pantolon Etek, Etek
Tasarımların kesimleri ve dizaynı ile günlük şıklığı kolayca yakalayabilir, klasik olarak da kullanabilirsiniz.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ ÜRÜNLER
Modanisa.com
Pardesü, Elbise, Etek
Vizyon, farklı tasarımları ile Modanisa vitrinlerinde hem yeni ürünleri, hem indirimli ürünleri hem de son kalan ürünleri ile yer almaktadır.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuAlışverişe Başla >>
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Büyük Beden Gömlek ve Ceketler
Modanisa içinde yer alan Etken firmasının kaliteli ürünleri, aradığınız ürünü, kolayca bulmanızı sağlayacaktır.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com

Farklı Bluz Çeşitleri

Tesettürü bir yaşam biçimi olarak benimsemiş olanlar, tüm hanımlar gibi modanın gerisinde kalmak istemiyor. Kişiliğini yansıtacak kıyafetlerle, şık görünmek isteyen hanımlar, trend olan parçaları bir arada kullanmayı tercih ediyor. Koyu renk kıyafetlerin modasının geçmesi ve tesettürlü hanımlara uygun yepyeni, modern kıyafetlerin üretilmesi ile, onlar artık daha şık ve alımlı görünecekler. Modanisa içinde yer alan Etken firmasının kaliteli ürünleri, aradığınız ürünü, kolayca bulmanızı sağlayacaktır.
Çift renkli desenli bluz, uzun çalışma saatlerinde rahat hareket etmenizi sağlayan bir kıyafet olarak tasarlanmıştır. İki farklı renkte oluşu, birden fazla renk ve desendeki ürünlerle kombin yapmanızı sağlar. Uzun etek ve pantolonlarla giyebileceğiniz bluzlar, arkadaşlarınızın beğenisini de kazanacaktır.  SİTEYE GİT
Omuzları ve kolları düğmeli bluz, fuşya renginde olduğu için koyu renk bir etek ve eşarpla birleştiğinde, harika bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Modern olan bu ürünü, özellikle genç hanımlar severek kullanacaktır. Çağdaş kol kesimleri ve bluzu farklılaştıran düğmeleri, şık görünmektedir.
Boncuk süslemeli bluz, arkadaşlarınızda toplandığınız beş çaylarında, şık bir seçim olacaktır. Etek ya da pantolon fark etmeksizin, her türlü ürünle giyebileceğiniz bluzdaki işlemeler, güzelliğinizle ön plana çıkmanıza yardımcı olacaktır.
Kolları güpürlü bluz, alışılmış bluz görüntüsünden sizi kurtarıp, farklı bir tarz yaratmanızı sağlar. Kollarındaki bu ince düşünülerek tasarlanmış detay, bluze ayrı bir hava katmıştır. Sadece gündüz deil, akşam yemeklerinde de zevkle kullanacağınız bluzunuzu, şık bir uzun etek ve topuklu ayakkabılarla birlikte kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler..