Büyük Beden Tunikler 27,90 TL | Büyük Beden Tunikler Elbiseler

Modanisa.com Modanisa.com Modanisa.com
Başörtü Giyim Dış Giyim Büyük Beden Deniz Aksesuar İç Giyim İndirimli Ürünler
Modanisa.com

Modanisa.com

Modanisa.com
YENİ ÜRÜNLER
Modanisa.com
Etek, Gömlek, Elbise
Modanisa vitrinlerinde indirimli fiyatlarıyla yerini alan Bonema, farklı ve renkli koleksiyonu ile dikkat çekmektedir.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com

Modanisa.com
YENİ MARKA
Modanisa.com
İçi Desenli Saatler
Sizin için en güzel saat modellerini araştırdık. Hala bir saatiniz yoksa seçtiğimiz modellere göz atın…
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com

Modanisa.com
YENİ ÜRÜNLER
Modanisa.com
Büyük Beden Tunik Modelleri
Modanisa içinde yer alan My Life, kapalı giyim modasında yer alan büyük beden tunikler konusunda daha fazla seçenek arayanlar için, harika modeller sunuyor.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com

Büyük Beden Tunik Modelleri

Katıldıkları her ortamda en şık hanım olarak anılmak, her hanımın istediği bir durumdur. En son moda kıyafetleri giymek isteyen tesettürlü hanımlar, kendileri için üretilen büyük beden tunik modellerini birbirinden hoş kıyafetleri severek kullanıyor. Rengarenk elbiseler, tunikler, pantolonlar, yeleklerde, farklı birçok desen uygulanıyor. Modanisa içinde yer alan My Life, kapalı giyim modasında yer alan tunikler konusunda daha fazla seçenek arayanlar için, harika modeller sunuyor.
Babet ve siyah pantolonla kombinlenmiş olan bu büyük beden deri biyeli tunik, rengiyle size yazı getirir. Sadece pantolonla değil, uzun eteklerle de kullanabileceğiniz tunikler, diğer hanımlar arasında fark yaratmanızı sağlar. Babet yerine topuklu ayakkabıyla kullandığınızda, gece şıklığınızı da tamamlayacak tarzda üretilmiştir. SİTEYE GİT
Sivri Yakalı Tunik, %100 viskon olarak üretilmiştir. Pantolonla kombinlediğiniz bu tunik ile, alışverişe gidebilir, arkadaşlarınızla kahve içebilir, evinizde akrabalarınızı ağırlayabilirsiniz. Gün içerisinde rahat hareket etmenizi sağlayacak olan tunik, sizin için kullanışlı olacaktır.
Düğme detaylı tunik, kapalı tesettür modasının önemli parçalarından biri olacağa benziyor. Düğme detayı, tuniği rahat bir şekilde kullanmanızı sağlamıştır. Şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız; babet ya da spor ayakkabıyla giyebileceğiniz tuniği, koyu renk etek ya da pantolonla tamamlamanız gerekir.
Önü Drapeli Tunik, pembe rengiyle tüm güzelliğinizi ortaya çıkaracaktır. İnce ve rahatlığından dolayı tunikleri tercih eden hanımlarımız, yaz ve bahar döneminde, bu trend parçaya rağbet gösterecektir. Önündeki drape detayının hareketlendirdiği bu tuniğe, genç hanımlar bayılacak.

SİTEYE GİT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler..