Yeni Sezon Gömlekler 14.90 TL

Modanisa.comModanisa.comModanisa.com
BaşörtüGiyimDış GiyimBüyük BedenDenizAksesuarİç Giyimİndirimli Ürünler
Modanisa.com
Modanisa.com
Modanisa.com
14.90 TL TEK FİYAT
Modanisa.com
Yeni Sezon Gömlek
Modanisa ayrıcalığıyla, Libbas markasının şıklığını keşfedeceksiniz. Birbirinden şık yeni sezon gömlek, bluzlarla modayı yakalamanız mümkün.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuAlışverişe Başla >>
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ MARKA
Modanisa.com
Tunik, Etek, Takım
Tunik, etek, takım gibi sıklıkla tercih ettiğimiz giysileri farklı kesimler ile zenginleştiren Hüma Butik koleksiyonu Modanisa vitrinlerinde yerini aldı.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuAlışverişe Başla >>
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Rengarenk Şallar
Aker Şal, size kaliteli ürünler sunar.
İlkbahar - Yaz KoleksiyonuAlışverişe Başla >>
Modanisa.com

Şalın Değişmeyen Modası

Şal, bir hanımın dört mevsim boyunca, severek kullandığı bir aksesuardır. Tesettür anlayışına sahip bir hanım iseniz, şal ve eşarplara hayatınızda sıkça yer veriyorsunuzdur. Bir süre sonra, her gün kullandığınız şallarda, bir farklılık arayışına girersiniz. Değişik renk ve kumaşlarla yapılmış son moda şalları, ilk önce siz kullanıp, tarzınızı yansıtmak isteyeceksinizdir. Bu arayışınıza cevap verebilecek olan Aker Şal, size kaliteli ürünler sunar. Modanisa içinde yer alan firma, verdiği büyük hizmetle özellikle genç hanımların ilgisini çeker.
Çift taraflı kullanılabilen şal, size iki farklı rengi bir arada kullanabilme olanağı tanır. Uçlarında püskülleri olan bu kaliteli ürün, 2013 yaz ve ilkbahar kreasyonunun en gözde parçalarından biridir. Arkadaşlarınızla yemeğe giderken ya da ailenizden birileriyle alışveriş yaparken, zevkle kullanabilirsiniz.
İpek görünümlü dantelli şal, kıyafetlerinizle rahat kombin edilebilir tarzda üretilmiştir. Ucunda dantelleri bulunan şalı, hem gündüz hem de gece kullanarak, şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Estetik görünen şal, sizi modern ve çekici gösterecektir.
Abartısız, sade ve gösterişten uzak bir tarzı benimseyen tesettürlü hanımlar; bu düz renk şal, tam size göre olacaktır. İstediğiniz renkte olabilecek şal, güzelliğinizi ön plana çıkaracaktır. Gün içerisinde elbise, tunik, pantolon gibi her türlü kıyafetle kullanabileceğiniz bu düz renk şallar, oldukça da rahattır.
Desenli şifon lazer şal, uygun fiyatı ve çarpıcı görüntüsüyle sizlerle buluşuyor. Çağdaş görünen bu modeldeki şal ile, herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler..