EN GÜZEL TESETTÜR KONBİNLERİ


Hem şık bir şekilde giyinmek, hem de harika görünmek en güzel tesettür kombin sayesinde mümkün hale geliyor. Birçok kadın tesettür kombini nasıl yaparım diye birçok soru soruyor. Şimdi sizlere tesettür kombin nasıl olmalı, neler yapılabilir biraz bilgi verelim. 

 En Güzel Tesettür Kombini Nasıl Olabilir? 

 Kadınlar özellikle bu konuda bolca araştırma yapmaktadırlar. Nitekim şık bir görüntü vermenin ilk kurallarından birisi de kapalı tesettür kombinini güzel yapmakla mümkün oluyor. Tesettürde sağlam bir kombin oluşturmanın ilk yollarından birisi, marka ve modacıların tavsiye ettikleri önerilere kulak asmak olacak. Genelde bu işin uzmanların onlar oluyor. Hem renk seçimini hem de uygun elbise ve aksesuar seçimini gayet iyi yapıyorlar.


En uygun tesettür kombinlerine Buradan  ULAŞABİLİRSİNİZ





 Ayrıca kapalı tesettür kombini yapacak olan kişinin kendi zevklerini de göz ardı etmemesi gerekiyor. Modacıların tavsiyeleri özellikle alt ve üst tesettür kombinlerinin ikisinin de uzun olmaması konusunda. Yani uzun bir etek ile bir tunik tercih edilmemeli. En azından tunik uzun olduğunda eteğin dar kesilmiş olması gerekiyor. Her ikisinin de uzun olması modacılara göre, kişinin olduğundan daha çok kilolu görünmesine sebep veriyor. Yine aynı şekilde üst elbiselerin dar ve küçük olması durumunda da uzun ve geniş paça etekler ya da pantolonların tercih edilmesini gerektiriyor.

 En Güzel Tesettür Kombininde Uyumlu Renkleri Yakalamak

  Tesettür kombin yapılmadan önce mutlaka detaylı araştırmalar yapılmalıdır. Moda ve markaların tavsiye ettikleri şekilde giyinmek de tesettür severler için de ayrıca artı olacaktır. En Güzel Tesettür kombinlerini tamamlamak için de elbette renk seçimi son derece önemlidir. Birbiriyle zıt olan renkler etmek yerine uyum yakalanmalıdır. Bu uyumu yakalamak için o sezonun tesettür kombin trendlerini yakından takip etmek gerekiyor. O sezon moda olan renklerin göz ardı edilmemesi de kombin için önemli unsurlar arasında sayılabilir.

 Bununla beraber kırmızı bir üst tunik seçilecekse alta da mavi, siyah ya da yeşil etek, pantolon tercih edilebilir. Daha açık renklerden olan beyaz seçilecekse yine ona göre alt veya üst renklerin kırmızı, mavi olması daha uygun olacaktır. Bununla beraber diğer aksesuarların da rengine dikkat edilmesi önemlidir. Beyaz ve kırmızı alt üst kombinasyonunda, siyah bir çantanın tercih edilmesi uygun olacaktır.

Sizin için en uygun tesettür kombinlerine Buradan 
 ULAŞABİLİRSİNİZ




Sizin için seçtiğimiz en uygun 
Alışveriş Sitelerini Listesini yayınlıyoruz
İyi Alışverişler



En çok tercih edilen Giyim alışveriş sitelerinden
COLİNS
Ücretsiz kargo(30 TL üzeri) -  %50 indirim -  uygun fiyatlar
<<Siteye GİT>>




En çok tercih edilen Giyim alışveriş sitelerinden
Ücretsiz kargo(30 TL üzeri) -  %50 indirim -  uygun fiyatlar






Modanisa Önde gelen Online E-Tesettür(kapalı) Giyim
Sitesi (3,90 TL kargo ücreti, ücretsiz iade ve değişim, kapıda ödeme)




En büyük ayakkabı alışveriş sitelerinden
Peşin fiyatına 3 taksit Ücretsiz kargo(150 TL üzeri) -  Mağazada değişim






Geniş ürün seçenekleri ile ÇETİNKAYA

Peşin fiyatına 5 taksit Ücretsiz kargo(150 TL üzeri) -  45 içinde iade ve değişim






Ev dekorasyonu için KOÇTAŞ

Taksit imkanı Ücretsiz kargo(500 TL üzeri) -  Mağazada iade ve değişim





Elektronik devi MediaMarkt


Kapıda Ödeme - Taksit imkanı - Ücretsiz kargo -  Kolay iade ve değişim





Oyuncak adına herşey TOYZZ SHOP

Taksit imkanı - Ücretsiz kargo (90 TL üzeri) - iade ve değişim


İyi Alışverişler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler..