Büyük Beden Bayan Giyim | Büyük Beden Tesettür Giyim

Büyük beden bayan giyim seçimleri hanımlar için her zaman zordur. Koyu renkler, büyük bedenlerde modellerin az olması, rahatlığın ikinci planda kalması, kombinlerde fazlalıkların gözükmesi korkusu ne yazık ki Büyük beden bayan giyim tercih eden hanımların kâbusu. Bu duruma birde büyük beden tesettür giyim eklenince durum iyiden iyiye zor bir hal alıyor.
Öncelikli olarak büyük bayan giyim de bana göre büyük beden hanımlar illaki koyu renk tercih etmeli tabusu artık yıkılmalı. Canlı renkli giysiler kombinlerinizde farklılık oluşturacak ve alışılmışın dışında büyük beden  tesettür giyim de dahi şık bir hava oluşturabileceksiniz. Bluz, tunik gibi üst seçimlerinde şifon uçuşan kumaşlar büyük beden bayan giyim hanımların en büyük kurtarıcısı. Bunun yanı sıra ince penye kumaşları da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Şık gözükmek istediğiniz özel günlerde ceket yerine işlemeli hırkalar, şık yelekler sizin için daha uygun olacaktır. Büyük bayan giyim ve büyük beden tesettür giyim için büyük desenli kumaşlardan uzak durmalısınız.


Büyük bayan giyim de tesettürlü hanımlar büyük desenleri eşarp veya şal seçimlerinde kullanabilirler. Alt giyim grubunda ise pantolon seçiminizde boru paça üstten aşağı düz inen modeller en büyük kurtarıcınız. Dar kesimlerden kesinlikle uzak durmalısınız. Üst veya alt grup seçimlerinizde kesinlikle dikkat etmeniz gereken nokta tam bedeninize uygun giysiyi seçmek. Daha bol dursun düşüncesi ile bir büyük beden kıyafet almak, olduğunuzdan çok daha fazla kilolu gözükmenizi sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler..