Kapalı (Tesettür) Mayo-Eşofman-Küpe-Kolye-Yüzük

Modanisa.comModanisa.com
BaşörtüGiyimDış GiyimBüyük BedenDenizAksesuarİç Giyimİndirimli Ürünler
Modanisa.com
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Kapalı Mayo, Eşofman
Modanisa.com, tesettürlü hanımlar için özel olarak hazırlanan bu çok özel kapalı mayo koleksiyonlarından ürünleri özenle seçti ve bünyesine aldı!
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Küpe, Kolye, Yüzük
Kıyafetlerinizi tamamlamak ve stilinizi daha çarpıcı kılmak için Modanisa Aksesuar bölümü altında yer alan göz alıcı yepyeni takı modellerimize mutlaka göz atmanızı öneririz.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com
Modanisa.com
YENİ SEZON
Modanisa.com
Etek
Modanisa firmasında yer alan Leila markası da, bu talebe yönelik farklı ve çekici etek türleriyle, sizin karşınıza çıkmaktadır.
İlkbahar - Yaz Koleksiyonu SİTEYE GİT
Modanisa.com

Belden Büzgülü Etek Modası

Tesettür modasını yakından takip eden genç ve güzel hanımlar, birçok kişinin etek konusunda, belden büzgülü etek modellerini tercih ettiğini duymuşlardır. Modanisa firmasında yer alan Leilamarkası da, bu talebe yönelik farklı ve çekici etek türleriyle, sizin karşınıza çıkmaktadır. Etek alışverişi yapmayı düşünüyorsanız; bu kullanışlı ve rahat uzun eteklerin desenlerini, mutlaka görmelisiniz.
Belden büzgülü çiçek desenli etek; burada da görüldüğü gibi şık bir babet ve renkli bir bluzla, kombinlenebilir. Vizon renginde olan etek, her beden ölçüsüne sahip hanım tarafından tercih edilebilir.Kapalı hanımlar için üretilen bu çağdaş kesimli etek, gün içerisinde rahatça kullanabileceğiniz bir modele sahiptir.
Puantiyeli belden büzgülü etek, son dönemde moda olan pudra renginde üretilmiştir. Kemer ya da kuşak bağlamak zorunda olmadan kullanabileceğiniz etekler, cıvıl cıvıl renk ve desenleriyle yazı, ayağınıza getirmiştir. Kullanımı kolay olan şık bu etekleri, iş yeri ve evlerinizde misafir ağırlarken kullanabilirsiniz.
Belden büzgülü şifon etek, şıklığınızı ön plana çıkaracak kaliteli bir üründür. Açık renkte üretilmiş olan bu etekler, taze, dinamik ve hoş görünmenizi sağlar. Modern yaklaşımları seven kapalı hanımlar; bu yaz bu eteklere, gardroplarında geniş bir yer ayıracak gibi görünüyorlar.
Belden büzgülü yıldızlı şifon etek, açık renk astarı ve üzerine koyu renk şifonuyla, harika bir tarz yakalamanızı sağlayacaktır. Yıldız deseninin uygulandığı bu koyu eteği, birçok farklı yerde kullanabilirsiniz. Babet ya da topuklu ayakkabıyla rahatça kullanabileceğiniz etek, güzelliğinizi ortaya çıkaracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler..